marsa

Najpomembnejsi dosedanji projekti


GLASBA

Skupina Cao Picke (pomembnejsa skupina zgodnjih osemdesetih, ob boku z Laibachi, Otroci socializma, Vio ofenzivo in podobnimi) - pevka, igrali smo na Novem rocku in izdali eno plosco in eno kaseto.

Skupina Tozibabe - prvi zenski rok bend v Sloveniji (kjer so zenske same avtorice besedil in glasbe in tudi izvajalke). Nastopale na vec koncertih po ex Jugi, najpomembnejsi (in najboljsi) je bil koncert na Beograjski Akademiji. Zelo pomembna je bila tudi udelezba oz. nastop na mediteranskem bienalu v Solunu in na Novem rocku. Izdale smo en maxi singl in - skupaj z drugimi ustvarjalci - kompilaciji Hardcore Ljubljana in Cudeza ne bo. Sodelovale pa smo tudi na vec mednarodnih kompilacijah ( Francija, ZDA..) - avtorica besedil in glasbe; prvotno basistka in pevka, kasneje pa predvsem bobnarka in pevka.

Skupina Borghesia - odpela komad She is not alone, s katerim smo se predstavljali celo na MTV-ju.

Skupina Lolita - na njihovi plosci Lolita odpela priredbo klasicnega jazz komada Night in Tunisia in pela par priredb na cetrtkovih vecerih v Kud-u France Preseren v okviru Trnfesta in na enem izmed teh koncertov tudi igrala bas kitaro.

Skupina 2227 - Zapela back vocal pri dveh komadih na plosci No brains no Tumors, ista komada pela se na dveh koncertih in tudi na Drugi godbi 95.

Reklamna jingla za Ballantines in CC - pevka in (pri CC) soavtorica glasbe ter nekaterih radijskih spotov.VIZUALNA UMETNOST

Skupina Borghesia - ilustratorka pri vec glasbenih spotih.

V okviru tedaj se SKUC-FORUMA snemalka in tudi montazerka razlicnih koncertov in drugih prireditev.

Razstave likovnih in drugih umetniskih del skupaj z drugimi ustvarjalci Hardcore kolektiva v KUD-u France Preseren, Galeriji SKUC, na Kersnikovi 4 in v tedaj se obstojecem studentskem klubu SISKA.

Samostojna multimedialna razstava v okviru festivala Mesto zensk l. 97 na Kersnikovi in samostojni likovni razstavi l.98' in 99' na Metelkovi v klubu Mizzart.

Aranziranje razlicnih izlozbenih oken - kjizni zbirki Clovek in cas in Veliki splosni leksikon, knjige Kronika clovestva, Atlas sveta 2000, Slovenski etimoloski slovar idr. in postavljanje izlozb za blagovne znamke CC, Balantines, Campari, Cynar...

Vec ilustracij za razlicne oglase priznanih blagovnih znamk, ilustracije majic, plakatov, katalogov in knjig.

Oblikovala sem kipca z imeni Felix in Felicci, kot prvo in drugo nagrado za letne dosezke (93') v znani slovenski oglasevalski agenciji.ASTROLOGIJA

Astroloska predavanja - najpomembnejsi 13.2.92' v KUD-u France Preseren v Ljubljani v okviru NEW AGE festivala.
Izdelala in interpretirala sem (izracunala pa se precej vec) vec kot dvesto osebnih horoskopov (tudi znanim osebnostim iz slovenskega druzabnega zivljenja).
Devet let ze (skupaj z Mitjo) pisem in izdajam knjizico-prirocnik Lunin Koledarcek. Trenutno je najbolj HOT zadeva, ki mi jemlje veliko casa, spletni portal Lunin. net, kjer najdete hitre, enostavne in brezplacne nasvete za boljse zivljenje.
Sorry, ta stran se ni povsem izgotovljena in postopoma napreduje; scasoma bom dodala se vec slik in fotografij in tudi vec glasbe boste lahko poslusali. Pa tudi tekoce zadeve..